Ο τοίχος μας? Πολύχρωμος Ουρανός

Στο πλαίσιο της Δράσης Let?s Do it Greece οι εκπαιδευτικοί του Δ. Σ. Ισθμίας αποφασίσαμε να  αλλάξουμε την όψη του Σχολείου μας. Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των Εικαστικών μαθημάτων Μαρίας Ντεβερίκου και Γιώργου Αγγελόπουλου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε η τοιχογραφία στη πρόσοψη του σχολείου μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνέβαλαν όσο και όπως μπορούσαν  στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων, Δ, Ε και Στ, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών των Εικαστικών μαθημάτων ανέπτυξαν την αισθητική τους και τη κριτική τους σκέψη επιλέγοντας προσεκτικά τα χρώματα, τα οποία και ταίριαξαν.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη χρήση του πινέλου, την προετοιμασία του χρώματος και τις μίξεις για κάλυψη μεγάλων επιφανειών, τα πλασίματα, αλλά και τα περιγράμματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την άμεση και έγκαιρη εύρεση πόρων ώστε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα υλικά και να προετοιμαστούν κατάλληλα οι επιφάνειες για να υλοποιηθεί η τοιχογραφία μας.

Με δημιουργική διάθεση, πολύ ενθουσιασμό και χαρά, η αυλή μας έγινε ομορφότερη και το σχολείο μας ανέβηκε γρήγορα ψηλά στον ουρανό μαζί με πολλά πολύχρωμα αερόστατα και μπαλόνια!

Για να δείτε περισσότερα μπορείτε να περιηγηθείτε στο παρακάτω ηλεκτρονικό άλμπουμ.


 

 

 

Ακούσατε, ακούσατε!

Τι ώρα είναι;