Δημιουργία λογαριασμών ΠΣΔ για μαθητές

Δημιουργία λογαριασμών σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Στη δύσκολη φάση που διανύουμε και λόγω των έκτακτων μέτρων που απαγορεύουν τη λειτουργία των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και τη φυσική διδασκαλία, καλούμαστε να αξιοποιήσουμε άλλα μέσα. Με την προσπάθεια όλων –Διευθύντριας, εκπαιδευτικών και γονέων, έχουμε καταφέρει να είμαστε σε μια διαρκή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Το επόμενο βήμα είναι η συμμετοχή στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου, για την οποία χρειάζεται η δημιουργία προσωπικού μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο με ευθύνη του γονέα/κηδεμόνα.

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη διασύνδεση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών σε ένα ασφαλές δίκτυο και την παροχή ποιοτικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Τα βήματα εγγραφής αναφέρονται στην παρακάτω εγκύκλιο. Λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα… απλά επαναλάβετε την προσπάθεια αργότερα.

Προσοχή: Τα στοιχεία κάθε μαθητή χρειάζεται να αναγράφονται όπως είναι σε έγγραφο του Δ. Σ. Ισθμίας (βλέπε Έλεγχο Προόδου α τριμήνου). Ενημερώστε το Σχολείο σε περίπτωσης αλλαγής στοιχείων σας για να μην υπάρξει πρόβλημα στην εγγραφή σας καθώς τα στοιχεία διασταυρώνονται.

ηλεκτρ. διεύθυνση Δ.Σ.Ισθμίας: mail@dim-isthm.kor.sch.gr

Μπορείτε να βρείτε και συμβουλευτικά βίντεο.

Ενδεικτικά: https://youtu.be/9QtpuOWIEfY?t=9

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Βάια Μανώλη

1)  Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ΕΔΩ

 

2) Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση ΕΔΩ 

Συμβουλή: Οταν δημιουργηθεί το PDF στο τέλος της επιτυχής διαδικασίας δημιουργίας λογαριασμού, εκτυπώστε ή αποθηκεύστε το αρχείο, εξαφανίζεται μετά.

Ακούσατε, ακούσατε!

Τι ώρα είναι;