ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α ΔΗΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2020-21

Οι εγγραφές των μαθητών της Α τάξης για το σχ. έτος 2020-21 πραγματοποιούνται από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Στην Α τάξη πρόκειται να φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01-01-2014 έως 31-12-2014.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του Υπουργείου. (Φ.6/498/57863/Δ1/6-4-2016). Για μαθητές που προέρχονται από χώρες του εξωτερικού ισχύει η Ληξιαρχική Πράξη γέννησης ή ανάλογο πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) , σύμφωνα με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ

Μπορείτε να το βρείτε από http://grafis.sch.gr/index.php/s/bbNXRvrkiA6eDSP/download

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού ή σταθερού τηλεφώνου ή εκκαθαριστικό Εφορίας).

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό : Εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2018) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής. Για την εγγραφή το Μάιο το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα σταλεί από το Νηπιαγωγείο.

 

Για την υποβολή της αίτησης εγγραφής, χρειάζεται η παρουσία του γονέα/κηδεμόνα και οπωσδήποτε επικοινωνία με την Δ/ντρια ή τον Υπ/ντή του Σχολείου τηλ. 2741048245 προκειμένου να κανονιστεί συνάντηση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Χωροταξικά όρια του Δ. Σ. Ισθμίας: Άγιος Χαράλαμπος- Αλκυών, Αγία Μαρίνα, Τεχνικές Σχολές, Αρίων, Μύτικας, Αγ. Δημήτρης, Άρης, ΑΤΕ, Ίσθμια, Κάβος Ισθμίας, Παλαιό Καλαμάκι, Καλαμάκι, Παράδεισος, Γέφυρα Ισθμού, μέρος του οικισμού Γαλότας, Κυράς Βρύση, Σουσάκι.

 

Μπορείτε να βρείτε την εγκύκλιο για τις εγγραφές εδώ

Ακούσατε, ακούσατε!

Τι ώρα είναι;