Επίσκεψη στο Ο.Α.Κ.Α.

Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05 Μαρτίου 2019 Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Β΄, Γ', Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεων στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) στο Μαρούσι. Οι μαθητές/τριες ψυχαγωγήθηκαν μαθαίνοντας να παίζουν τα Ολυμπιακά αθλήματα στους φυσικούς τους χώρους από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακούς προπονητές και Πρωταθλητές των αγωνισμάτων, σ΄ ένα πρόγραμμα που οργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Πρωταθλητής»

protathlitis(http://www.oprotathlitis.gr).

Τα παιδιά οδηγήθηκαν στην Αίθουσα Αθλήσεων «Γεώργιος Κασιμάτης», η οποία βρίσκεται κάτω από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου συμμετείχαν διαδοχικά σε διάφορα –διαδεδομένα και μη-  Ολυμπιακά αθλήματα, όπως τρέξιμο, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μίνι-γκολφ, ξιφασκία, μπάντμιντον, σκοποβολή, τοξοβολία, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, τραμπολίνο, αναρρίχηση, χορός.

oaka 1

Με την  καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού, τα παιδιά αγωνίστηκαν, προσπάθησαν, βραβεύτηκαν και επέστρεψαν γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό, καθώς μετά τα αγωνίσματα τα παιδιά και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί βρέθηκαν στο εσωτερικό του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. «Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» κ.Κων.Κουλούβαρδης, παρέδωσε αναμνηστικά διπλώματα για όλα τα παιδιά και αναμνηστικά μετάλλια σε κάθε τμήμα που συμμετείχε, ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο Σχολείο μας για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία των μαθητών και μαθητριών μας καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Με αυτήν την επίσκεψη, γνώρισαν τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος, την ιστορία και την σημασία του. Όλα τα παιδιά είχαν μόνο θετικές εντυπώσεις από την όλη δράση και εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθεί!

oaka 2

Ακούσατε, ακούσατε!

Τι ώρα είναι;